Спечелете безплатен дизайн на интериор

Обявяваме конкурс за клиенти до 31.5.16 

1. Имате нужда от супер интериор на магазин, офис, заведение или друго обществено пространство? Имате свежи идеи и очаквате да стане много готино?

2. Изпратете ни на формата по-долу Вашите идеи (със скици, няколко думи и най-вече снимки на подобни проекти, които Ви харесват) за интериора и можете да спечелите безплатен проект за неговото изпълнение.

Цел на конкурса: рекламна, разбира се, а и искаме да работим със свежи клиенти. През миналите години цел на конкурса бяха къщи, получи се добре, къщите ни омръзнаха и е време за нещо различно.

 

Форма за участие:

 

Условия за участие:

– Безплатна е част Архитектура с Дизайн, ниво технически проект (достатъчна за изпълнение). Други проектни части (като например част Конструкция, ВиК), ако са необходими – ще бъдат договаряни допълнително.

– Обект на конкурса са реални, обществени интериори под 40м2 в гр. София или гр.Пловдив, които са в процес на реализация (са собственост или под дългосрочен наем от страна на участващите). По-големи интериори, както и интериори в други градове, могат да получат значителна отстъпка според квадратурата си.

– Запазваме си правото да не определим победител ако предложенията са скучни, както и да определим повече от един. С победителите ще бъде сключен договор за проектиране.

– Пишете ни или се свържете с нас за допълнителна информация.

Самореклама за нас:

За нас добрият дизайн е повече от работа,той е изкуство с мисия! Затова е необходим комплексен и взаимен творчески процес, започващ от идея, скица, през визуализация, чертеж, през макет, прототип, до изработка, сглобяване и монтаж. Започваме от белия лист и заедно с вас стигаме до изработката и монтажа на необходимите Ви уникални дизайн елементи – интериорни и екстериорни.